FOTO Elena Udrea e „single” şi a început să primească declaraţii de dragoste pe Facebook: „...lăsând pradă gurii mele ale tale buze dulci...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu 13 ore, Elena Udrea a postat pe pagina ei de Facebook anunţul divorţului de Dorin Cocoş. Imediat au început să curgă comentarii siropoase de la bărbaţi.

Primul comentariu este foarte frumos. Mocian Ovidiu o felicită pe deputata de Roman şi îi scrie câteva rânduri din poezia „Dorinţă”, de Mihai Eminescu: „fruntea alba-n părul galben, pe-al meu braţ încet s-o culci, lăsând pradă gurii mele ale tale buze dulci...”

Ioan Lucian Tamaian o complimentează de îndată pe Elena, în cuvinte demne de un elev de gimnaziu: „eşti o fiinţă puternică, succes în viaţă, eşti superbă de frumoasă. bafta”.

Ilea Nicuşor, un bărbat interesat de femei, scrie:  “dna Elena Udrea, sunt alături de dvs. va ofer sprijinul meu !!!!”

Tam-nesam se bagă şi Tudorel Prodan în discuţie: “Mar interesa mai mult informaţiile despre partid!”
Sorin Duma ne anunţă: “Se mărită cu mine”. Pantera Neagră cade la picioarele Elenei Udrea: “căsătoreştete cu mine eşti o dulce”.

Gurica Ion se indignează: “nu se potriveau deloc, era ca un film cu frumoasa şi bestia, femeia asta e în floarea vârstei când trebuie hârtănită din greu, ce să facă mamaelucul ăla cu burta aia......”. Florin Coşariu e sfătos şi îi spune Elenei Udrea că este tânără: “Eşti tânăra, ai toată viaţa înainte! Tu alegi cum vrei să trăieşti”. Cam aşa este divorţul pe Facebook

i-mi pare rau . se mai intampla...... Blidaru Tiberiu, follower al Elenei Udrea
image

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au divorţat. Istoria tumultuoasă a căsniciei care a ţinut prima pagină a ziarelor

Bancuri în jurul unui divorţ

Inventatorii de bancuri au început imediat să brodeze în jurul acestui divorţ. Cei de la “Caţavencii” au fost cei mai muncitori în noaptea care a trecut şi au compus multe bancuri frumoase. Le enumerăm mai jos:

Cei mai fericiţi de divorţul soţilor Cocoş-Udrea sunt cei de la Dry-Cooker, care-şi freacă mâinile la gândul că o altă vedetă feminină le va promova tigăile pe bani puţini, doar ca să aibă din ce să se întreţină.

Elena Udrea a motivat divorţul prin faptul că nu se mai simţea bine la pat. Cocoş băga toţi banii la saltea şi o durea spatele dimineaţa.

Acum ar fi momentul s-o cheme DNA-ul pe doamna Udrea. Se ştie că femeile sînt vulnerabile după divorţ.

Traian Băsescu, îmbrăcat într-o vestă de fîş, a postat pe Facebook un filmuleţ în care spune: "Adio, Maria! Adio, aici drumurile noastre se despart!"

image

Foto

image

Elena Udrea a plecat de acasă de la Cocoş doar cu ce avea pe ea şi cinci saci de bani în spinare.

Mai întîi a divorţat Vladimir Putin, acum Elena Udrea. Sigur nu e nici o legătură.

Cocoş, se pare, vrea sex de despărţire cu Udrea. Nu de alta, dar nu vrea să trăiască cu gîndul că Elena a ieşit virgină dintr-un mariaj de 10 ani.

Cei de la “Academia Caţavencu” au avut o bună viteză de reacţie la breaking-news şi au publicat articolul: “Top 3 motive ale divorţului dintre Elena Udrea şi Dorin Cocoş”. Spicuim:

Dorin Cocoş a ajuns într-un punct în care s-a săturat ca în casa lui să cânte doar găina Udrea, că doar nu degeaba are nume de galinacee de sex masculine

Cu o constituţie destul de rubensiană, nu m-ar mira ca, în ultimii zece ani, domnul Cocoş să se fi dedat la multe festinuri cu cârnaţi de Pleşcoi aduşi de doamna Udrea taman de la mama lor de-acasă, din Buzău. Îmi imaginez că, la un moment dat, s-o fi săturat şi Elena să se afişeze cu el aşa în public, l-o fi trimis la sala de fitness (că vorba aceea, nu e ca şi cum nu-şi permit), dar Dorin a continuat să mănânce pe ascuns câte un cârnăcior până când a enervat-o definitiv şi irevocabil pe viitoarea lui fostă nevastă.

Dacă, după cum presupun eu, domnul Cocoş n-a prea vrut să stea în Mamaia şi să-i vadă budigăii lui Mazăre, asta cu siguranţă a enervat-o pe Elena Udrea, care a simţit că bărbatul ei nu-i respectă efortul de a promova turismul românesc.

Vom reveni cu amânunte. Până una-alta, vă lăsăm cu o poezie celebră a literaturii române, scrisă de un fost ziarist la "Adevărul". Îl chema George Topârceanu. Recită un actual membru al redacţiei "Adevărul", Andrei Pleşu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite