Elena Udrea salută decizia CCR privind interceptările

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea susţine că decizia CCR nu o afectează
Elena Udrea susţine că decizia CCR nu o afectează

Incriminată de probele obţinute în urma interceptărilor în dosarele Microsoft şi Gala Bute, Elena Udrea a ţinut să salute decizia Curţii Constituţionale care pune în afara legii interceptările făcute de SRI în dosarele penale.

Fostul lider PMP Elena Udrea susţine însă că ne afectată de interceptări. Ea a scris, vineri, pe Facebook, că decizia CCR privind SRI nu o afectează, în dosarele sale nefiind interceptări şi laudă hotărârea judecătorilor, afirmând că este în sprijinul democraţiei, şi că, în opinia ei, chiar dacă vreo persoană acuzată de corupţie ar scăpa, "merită costul".

"În dosarele mele nu există nicio interceptare cu mine, ca urmare decizia CCR nu mă ajută nici nu mă încurcă", scrie Udrea, citată de news.ro.

Deputatul critică poziţiile publice din ultimele zile, potrivit cărora decizia Curţii ar face ca persoanele acuzate de corupţie să scape de justiţie.

"Iată iarăşi cum este folosită tema corupţiei pentru a pune căluş democraţiei! (...) Democraţia este vitală, astfel că şi dacă vreo persoană acuzată de corupţie ar scăpa de acuzaţii urmare a Deciziei CCR, nu încape îndoială că merită costul", susţine Udrea.

Fostul ministru precizează însă că dosarele de corupţie sunt puţine în totalul cauzelor care folosesc interceptări şi, în plus, nu ar trebui să existe "acuzaţii bazate exclusiv pe interceptări", ceea ce face "ca şi inexistentă" posibilitatea ca unii corupţi să scape.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite