După cazul Caracal, autorităţile au identificat 491 de şoferi care făceau transport ilegal de persoane

După cazul Caracal, autorităţile au identificat 491 de şoferi care făceau transport ilegal de persoane

În urma cazului de la Caracal, ministrul de Interne Mihai Fifor a anunţat, joi, că în primele şapte zile de verificări au fost identificaţi 491 de şoferi care făceau transport ilegal de persoane. Fifor a mai spus că astfel de controale vor fi efectuate periodic.

„Aşa cum au putut constat sunt probleme majore de sistem şi mentalitate. Erorile au arătat că sunt lucruri care trebuie corectate imediat. S-au făcut greşeli dar vrem să punem punct modului defectuos. Au fost greşeli de sus până jos, multă eroare umană”, a declarat Mihai Fifor, ministrul interimar de Interne.

Fifor a anunţat că au fost dispuse mai multe echipe mixte poliţişti-jandarmi pe străzi şi continuă la nivel naţional verificările privind şoferii care practică transport ilegal de persoane, aşa cum făcea şi Gheorghe Dincă, ucigaşul din Caracal.

„În primele 7 zile au fost identificat 491 de conducători auto care făceau transport ilegal”, a mai spus Mihai Fifor.

În urma cazului de la Caracal, ministrul interimar de Interne a dispus analize la nivelul fiecărui inspectorat judeţean, anunţând joi că aceste au fost finalizate şi trimise către IGPR.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: