Ducu Darie, despre tatăl său: Îl simt şi acum aproape! Sunt liniştit acum, măcar nu se mai chinuieşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ducu Darie, fiul actorului Iurie Darie, le-a mulţumit cititorilor „Adevărul“ pentru faptul că sunt alături de el şi de familia sa în aceste momente triste. Iurie Darie a murit vineri noaptea, după o lungă şi grea suferinţă.

„A fost o lumină în viaţa mea! Acum sunt liniştit, măcar nu se mai chinuieşte. Dar îl simt şi acum aproape, drăguţul de el“, a spus regizorul Ducu Darie, fiul marelui actor.

Potrivit fiului lui Iurie Darie, trupul neînsufleţit al actorului va fi depus, sâmbătă, la Teatrul de Comedie din Bucureşti. „Îmormântarea va avea loc, cel mai probabil, duminică, dar nu ştim încă la ce oră“, a adăugat Ducu Darie.

Regizorul şi-a văzut pentru ultima oară tatăl vineri, cu câteva ore înainte de a muri. „Mă bucur nespus că am putut fi alături de tatăl meu în ultimul an. Nu am fost alături de el când s-a stins, însă l-am văzut ieri. Ultimele cuvinte? El era deja inconştient. Însă îi mulţumesc că a existat! A fost lumina din viaţa mea“, a mai spus Ducu Darie. „Le mulţumesc tuturor celor care sunt acum alături de noi“, a încheiat artistul.

Iurie Darie a murit vineri noapte, la vârsta de 83 de ani, după ce a fost internat de mai multe ori cu grave probleme medicale în ultimul an.

A murit actorul IURIE DARIE

Actorii îl plâng pe Iurie Darie

Iurie Darie a murit după un lung şir de chinuri

VIDEO Marile roluri ale lui Iurie Darie

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite