Drama lui Dinu: «Of, Doamne, cât mă mai laşi să trăiesc?»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se spune că o nenorocire nu vine niciodată singură. "Câtă durere mai putem să ducem?", se întreba ieri Cornel Dinu. Vestea morţii marelui scriitor Fănuş Neagu, naşul său de cununie, l-a răvăşit.

"Nu o să merg la înmormântare, de o săptămână nu pot să dorm, sunt terminat, am o depresie cruntă. Nu-l mai pot vedea mort pe Fănuş şi nici măcar sicriul nu vreau să-l privesc. Am înţeles că sicriul va fi închis... De zeci de ani n-a existat Revelion, Crăciun sau Paşti fără el. Nici nu ştiu cum să-i spun Silviei, care e internată în spital la Geneva. Ooof, Doamne, de ce şi cât mă mai laşi să trăiesc?!..."

Cornel Dinu, finul lui Fănuş Neagu: “A murit dezamăgit de ceea ce fac ăştia cu ţara asta !”

Ca şi cum această moarte aşteptată, dar atât de dureroasă, n-ar fi fost de ajuns, sufletul lui Cornel Dinu e mult mai încărcat decât poate duce. Intervenţia chirurgicală efectuată luni, la Geneva, pentru salvarea piciorului drept al soţiei sale suferindă de diabet avansat şi ateroscleroză, nu are rezultate satisfăcătoare, potrivit Click.

Soţia lui Dinu, internată de urgenţă la Geneva

Au fost îndepărtate câteva cheaguri, însă aparatura superioară tehnologic a fost inutilă în faţa bolii. Se pare că în scurt timp va fi nevoie chiar de amputare, pentru a-i salva viaţa, întrucât riscul cangrenării devine evident.

Tratamentul costisitor şi un regim draconic o ţin în viaţă, câteva organe interne fiind afectate. În august 2010, Silvia Dinu a pierdut piciorul stâng de la genunchi în jos în urma unei operaţii a dr. Şerban Brădişteanu.

Silvia, cea care este alături de "Mister" de peste 30 de ani, a fost transportată sâmbătă după-amiază, de urgenţă, la Geneva. Soţia lui Cornel Dinu suferă de diabet şi ateroscleroză, boli care au dus la blocarea vaselor de sânge, motiv pentru care laba piciorului nu a mai fost irigată bine şi s-a cangrenat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite