Două tone de carne stricată au fost găsite în maşina unui cetăţean bulgar. Marfa urma să ajungă în Bucureşti şi Olteniţa

Două tone de carne stricată au fost găsite în maşina unui cetăţean bulgar. Marfa urma să ajungă în Bucureşti şi Olteniţa

Poliţiştii au confiscat două tone de carne de pui

Două tone de carne de pui alterată au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din Giurgiu în maşina unui cetăţean bulgar. Carnea urma să ajungă pe rafturile unor magazine din Bucureşti şi din Capitală. Bulgarul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, poliţiştii de frontieră din Giurgiu au oprit în trafic, pe raza municipiului Giurgiu, o autoutilitară marca Mercedes condusă de cetăţeanul bulgar Bilgin I., în vârstă de 33 ani. Oamenii legii au descoperit că autoutilitara condusă de bulgar nu avea sistem de refrigerare, iar marfa nu avea documente de provenienţă. 
 
Mai exact, în maşina acestuia se aflau 200 de cutii ce conţineau pulpe de pui, în cantitate totală de 2.000 de kilograme. Cetăţeanul bulgar a refuzat să prezinte documente de provenienţă şi deţinere a mărfii.
 
Marfa ar fi urmat să ajungă la societăţi din Olteniţa şi din Bucureşti.
 
Poliţiştii de frontieră au anunţat reprezentanţii DSVSA Giurgiu care după verificarea mărfii, documentelor de însoţire şi condiţiilor de transport, au stabilit că marfa se află în stare improprie consumului uman. Astfel, au aplicat cetăţeanului bulgar o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 lei şi au dispus măsuri complementare de confiscare şi distrugere a mărfii în valoare totală de 140.000 lei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările