Două noi semafoare, funcţionale din această seară în Capitală

Două noi semafoare, funcţionale din această seară în Capitală

Doi noi semafoare vor fi montate în Bucureşti FOTO Arhivă Adevărul

Începând de marţi seara, două noi semafoare vor dirija traficul din Capitală. Acestea vor fi montate în intersecţia bulevardului Nicolae Bălcescu cu străzile Ion Câmpineanu şi Batiştei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicate emis de Brigada Rutieră, pe 2 martie, la ora 23.00, se vor pune în funcţiune două noi grupuri de semafoare în intersecţia Bulevardului Nicolae Bălcescu cu străzile Ion Câmpineanu şi Batiştei. 

„Astfel, trecerea de pietoni transversală bulevardului Nicolae Bălcescu se va reamplasa la nord de str. Ion Câmpineanu. Accesul de pe străzile Ion Câmpineanu şi Batiştei se va face concomitent în acelaşi timp, pe culoarea verde a semaforului”, conform documentului citat.
 
Poliţiştii precizează că, în urma instalării celor două semafoare, se estimează că fluxul rutier va scădea la jumătate.
 
„Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie în zonă şi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie şi semnificaţia semafoarelor, indicatoarelor şi marcajelor pe noua cofiguraţie”, arată Brigada Rutieră.
 
De asemenea, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi, iar aceştia au oprit maşinile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările