Două seisme s-au produs în Vrancea

Două seisme s-au produs în Vrancea

Cutremur în zona Vrancea FOTO Adevărul

Două cutremure s-au produs marţi seară în zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului (INFP).

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul seism a avut loc în jurul orei 18,18 în judeţul Buzău, la o adâncime de 115 kilometri. Cele mai apropiate oraşe de epicentru au fost: Covasna (37 kilometri), Târgu Secuiesc (52 kilometri), Râmnicu Sărat (53 kilometri), Vălenii de Munte (55 kilometri) şi Săcele (58 kilometri).

Cel de-al doilea cutremur s-a produs la ora 18,42 în judeţul Vrancea, la adâncimea de 106 kilometri. Oraşele cele mai apropiate de locul producerii seismului au fost Focşani (31 kilometri), Mărăşeşti (36 kilometri), Râmnicu Sărat (47 kilometri), Adjud (48 kilometri) şi Tecuci (50 kilometri).

În România au mai avut loc două cutremure, care s-au produs în dimineaţa zilei de 3 ianuarie, de 2,3 şi, respectiv, 2 grade pe scara Richter, în zona seismică Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările