Două persoane au fost reţinute într-un caz de delapidare privind vânzarea unui imobil către Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost reţinute de procurorii bucureşti într-un dosar de delapidare privind vânzarea frauduloasă a unui imobil către o instituţie a Primăriei Capitalei.

Zece persoane au fost audiate luni după ce au fost ridicate în urma unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti. La finalul declaraţiilor, două persoane au fost reţinute, iar procurorii cer marţi arestarea preventivă a acestora.

Anchetatorii precizează că, în decembrie 2010, reprezentanţii unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti, au prejudiciat firma cu suma de 3,5 milioane de lei, în interesul unui bărbat în vârstă de 35 de ani, cu care societatea avea încheiat un antecontract de vânzare-cumpărare cu privire la un imobil situat pe Bulevardul Libertăţii, sector 5.

Respectivul imobil ar fi fost mai apoi vândut unei instituţii din cadrul Primariei Muncipiului Bucureşti, cu suma de 7 milioane de lei, „prin încheierea frauduloasă a unei convenţii care conţinea o clauză de acordare a unor daune-interese nejustificate în favoarea bănuitului, în sumă de 3.500.000 de lei”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite