O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită după ce au fost lovite de tramvai în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit şi o alta a fost grav rănită după ce au fost lovite de tramvai, marţi seara, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitală.

Două persoane au fost lovite de un tramvai, marţi seara, la intersecţia bulevardelor 1 Decembrie 1918 şi Theodor Pallady, în zona Pieţei Trapezului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov este vorba despre un bărbat în vârstă de 65 de ani şi de o femeie în vârstă de 42 de ani.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a decedat înainte de a fi scos de sub garnitura de tramvai. 

Femeia a fost transportată la Spitalul Pantelimon, aceasta având leziuni la cap şi membrele inferioare.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Laura Snae, a declarat că accidentul s-a produs după ce bărbatul şi femeia au coborât dintr-un tramvai care venea dinspre Sălăjan. Cei doi traversau când au fost loviţi de un tramvai al liniei 27 care venea din sens opus. Deocamdată nu s-a stabilit dacă cei doi traversau regulamentar.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea modului de producere a accidentului rutier şi vinovăţia persoanelor implicate.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite