„Dosarul Transformatorul“. Fenechiu, prima declaraţie după sentinţă: „Până acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, ştiindu-mă nevinovat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru Mediafax că  până în prezent nu a tratat cu seriozitate procesul în care este implicat deoarece ştia că este nevinovat, dar că din acest moment va trata cu seriozitate cazul. Totodată, acesta a precizat că nu îşi va da demisia din Parlament.

„Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata“, a declarat Fenechiu.

El a precizat că în perioada următoare va prezenta o serie de documente în premieră care îi demonstrează nevinovăţia, precum şi un comunicat de presă.

Totodată, Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat agenţiei că nu va demisiona din Parlament, în urma deciziei de condamnare pronunţată vineri.

„Nu voi demisiona din Parlament“,  a spus Fenechiu. El este deputat din partea PNL.

Relu Fenechiu a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului.

Ponta a transmis Preşedinţiei documentele prin care Relu Fenechiu părăseşte postul de ministru al Transporturilor, iar el preia interimatul la conducerea instituţiei.

Relu Fenechiu a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Transformatorul“, iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite