Dosarul Revoluţiei are azi primul termen la ICCJ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul termen în cameră preliminară în dosarul Revoluţiei are loc azi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). În dosar sunt implicaţi fostul preşedinte al României Ion Iliescu şi fostul vicepremier Gelu Voican Voiculescu care au fost puşi sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii.

Primul termen în cameră preliminară în dosarul Revoluţiei a fost stabilit pentru data de 29 noiembrie, la ora 09.00.

Au fost emise citaţii pentru 5.000 de persoane, iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat deja că va avea program special.

"Având în vedere că, la data de 29 noiembrie 2019, pe rolul Secţiei penale a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie se află dosarul nr.1045/1/2019/a1, în care au fost emise citaţii pentru aproximativ 5.000 de persoane, în vederea asigurării desfăşurării activităţii în bune condiţii şi păstrării ordinii la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie aducem la cunoştinţa publicului următoarele măsuri:

- vineri, 29 noiembrie 2019, Arhiva Secţiei I civile, Arhiva Secţiei a II-a civile şi Arhiva Completurilor de 5 judecători nu vor desfăşura program cu publicul;

- Registratura generală şi Arhiva Secţiei penale vor desfăşura program cu publicul conform orarului afişat;

- accesul publicului în incinta Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru dosarul nr.1045/1/2019/a1, va fi permis începând cu ora 7.30", a anunţat Înalta Curte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite