Dosarul crimelor de la Caracal, preluat de DIICOT Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dosarul crimelor de la Caracal va fi preluat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bucureşti, anunţă Antena 3. Informaţia ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Direcţiei.

Purtătorul de cuvânt, Mihaela Porime, a precizat, pentru Mediafax, că DIICOT structura centrală va prelua dosarul crimelor din Caracal.

„Având în vedere complexitatea cauzei şi emoţia publică generală creată, în zonă analizăm oportunitatea preluării”, a anunţat sursa citată.

De altfel, într-o conferinţă de presă, procurorul-şef DIICOT Felix Bănilă a declarat miercuri că instituţia pe care o coordonează are sub control situaţia de la Caracal.

„Dacă şi DIICOT de depăşit de acest caz...Vă spun că nu”, a declarat Felix Bănilă, întrebat dacă DIICOT este depăşit de acest caz.

DIICOT Craiova a reunit, în data de 27 iulie, dosarele ce vizau dispariţia Alexandrei şi a Luizei.

Mai precis, în cursul dimineţii de sâmbătă, 27 iulie 2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt şi-a declinat competenţa către DIICOT Olt, a declarat prim-procurorul unităţii de parchet oltene, Anca Anuţa. Motivul a fost că la DIICOT există deja în lucru un dosar de cercetare penală de trafic de persoane, iar suspectul are legătură cu acest dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite