Dosar penal pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali, după ce a lovit cu maşina un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal FOTO Adevărul
Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a ales cu dosar penal FOTO Adevărul

Fiica cea mare a omului de afaceri Gigi Becali, Teodora, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce, la începutul anului, a lovit cu maşina un bărbat care traversa printr-un loc nepermis.

Accidentul s-a produs pe 23 ianuarie, în jurul orei 15.00, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu. Teodora Becali, aflată la volanul unui autoturism Range Rover care aparţine tatălui său, a lovit cu maşina un bărbat care traversa printr-un loc nepermis şi era băut, au precizat oficiali ai Brigăzii Rutiere.

După accident, bărbatul a depus plângere, iar poliţiştii au deschis un dosar penal, pe numele Teodorei Becali, pentru vătămare corporală din culpă.

Reclamantul urmează să depună la dosar rezultatul expertizei medico-legale, după care anchetatorii vor stabili cine este vinovat pentru acest accident.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Preşedintele Băsescu: mă gândesc profund la cererea de graţiere a lui Gigi Becali

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seara, că se gândeşte profund la cererea omului de afaceri Gigi Becali de a fi graţiat. „Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public”, a menţionat preşedintele. De asemenea, acesta a adăugat că în perioada următoare se va interesa de modul în care deţinuţii români îşi ispăşesc pedepsele la închisoare.

Sebastian Bodu, către Băsescu: „Graţierea lui Becali ar fi un semnal negativ pentru cei implicaţi în impunerea legii“

Europarlamentarul Sebastian Bodu i-a transmis o scrisoare deschisă lui Traian Băsescu prin care îl sfătuieşte să nu accepte graţierea lui Gigi Becali.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite