Articol publicitar

Domino’s Pizza vine şi mai aproape de tine!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna trecută, cu mare fast şi veselie, Domino’s Pizza a anunţat deschiderea încă unui punct de lucru în  Bucureşti, în Bd. Prelungirea Ghencea 89B, lângă Mega Image.

Domino’s Pizza, brand american, fondat în 1960 în Ann Arbor- Michigan, SUA, cel mai mare lanţ de livrare pizza la domiciliu din lumea întreagă, ce operează în 11.000 magazine în mai mult de 73 de ţări, deschide în Bucureşti  în 2010  primul magazin. Cu paşi mărunţi, dar curajoşi, operează deja în 7 locaţii ce oferă servicii de livrare la domiciliu, în aproximativ 70% din suprafaţa Bucureştiului.

Ca oricare alt brand internaţional ce se respectă, viziunea Domino’s Pizza este aceea de a pune oamenii pe primul loc, de a oferi integritate, de a livra energie şi grabă pozitivă,  şi în special de a deveni mai buni în fiecare zi.

Recent Domino’s  a lansat  noul site cu sistemul unic de comandă online Domino’s Tracker! care îţi urmăreşte comanda în timp real din momentul în care ai plasat comanda până când soferul ajunge la uşă, zâmbind.

Pizza Domino’s este renumită pentru gustul ei absolut delicios, iar ceea ce o diferenţiează sunt ingredientele folosite pentru a creea cea mai bună pizza: aluatul proaspăt, baza gustului desăvârşit, dospit 24 ore pentru a ajunge la temperatura ideală de folosire, sosul de pizza cu roşii fără conservanţi, asezonat cu mirodenii fine, mozzarella slabă în grăsimi din lapte de vacă cât şi pepperoni, ingredient faimos, produs şi lăsat la maturare 21 zile în condiţii naturale.  Să nu uitam de măslinele noastre kalamata, categorie superioară de masline, asupra cărora nu s-a intervenit prin procese chimice de grăbire a procesului de coacere.

Puteţi alege pizza în diverse dimensiuni cu ingrediente variate, cu tipuri de blat diverse.

Pizza Domino’s făcută după reţete speciale a primit eticheta calităţii şi gustului deosebit. Raportul calitate preţ este unul atractiv şi delicios. Nu ai încercat încă?

Vizitează locaţiile noastre şi ai parte de o experienţă unică. Comanzi pizza şi urmăreşti întreg procesul de producţie. Te aşteptăm! Imagine nouă! Experienţă nouă!

Contact locaţii Domino’s Pizza

Pipera 0212 33 44 55

Ferdinand 0212 33 44 77

Panduri 0736 700 400

Unirii  0736 900 300

Eroi Revolutiei 0736 500 800

Victoriei 0736 500 200

Ghencea 0736 200 500

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite