Doi suspecţi, reţinuţi în cazul bărbaţilor ucişi luni într-o clădire dezafectată din sectorul 6 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Doi bărbaţi au fost reţinuţi azi-noapte în cazul celor doi paznici găsiţi morţi, luni dimineaţă, într-o clădire dezafectată din sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de doi angajaţi ai unei fabrici de ciment pe care victimele aveau misiunea să o păzească. Suspecţii vor ajunge marţi în faţa judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă, ei fiind bănuiţi de un alt omor petrecut în urmă cu un an. 

Angajaţii fabricii de ciment au fost audiaţi ore în şir, arată anchetatorii. 

Moartea celor doi paznici ar fi rămas neobservată poate multă vreme dacă fiica uneia dintre victime nu s-ar fi alertat. Luni, ea a sunat insistent la telefon şi când a văzut că nu i se răspunde, a alertat autorităţile.

Cei doi paznici au fost descoperiţi într-o hală dezafectată, situată sub clădirea de birouri a fabricii pentru care lucrau, printre gunoaie. Spaţiul nu mai era folosit, iar munca lor nu presupunea să intre acolo. 

Un alt paznic a fost ucis anul trecut 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, împreună cu procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Cei doi bărbaţi decedaţi au fost identificaţi ulterior. Unul avea 52 de ani, iar celălalt 65 de ani. „În această cauză, cercetările sunt desfăşurate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Serviciul Omoruri”, susţine Poliţia Capitalei.  

Anul trecut, un alt paznic şi-a găsit sfârşitul în aceleaşi condiţii, însă cazul nu a fost elucidat nici până în ziua de astăzi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite