Doi români, inclusiv un copil în vârstă de 9 ani, au fost răniţi de petarde în Milano

Doi români, inclusiv un copil în vârstă de 9 ani, au fost răniţi de petarde în Milano

Cei trei români au fost duşi la spital FOTO Adevărul

Doi români, inclusiv un copil în vârstă de nouă ani, au fost răniţi de petarde în oraşul italian Milano. Copilul a fost dus la spital, iar starea lui nu este gravă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un copil român în vârstă de nouă ani a suferit arsuri la o mână după ce, pe 1 ianuarie, a găsit într-un parc din zona Tomei din Milano o petardă neexplodată şi a aprins-o. Copilul a fost transportat la Spitalul Da Marchi, iar starea lui nu este gravă, potrivit Mediafax.

Într-un alt incident, un român în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la Spitalul Fatebenefratelli cu o rană la un ochi. Tânărul a declarat că a fost lovit de o petardă aruncată dintr-o maşină, pe strada Certosa din Milano. Rana nu este gravă, românul având nevoie de două zile de spitalizare.

De asemenea, în noaptea de Revelion, un român în vârstă de 37 de ani a fost rănit după ce a utilizat necorespunzător o petardă, în centrul Italiei, unde a provocat un incendiu la o fermă agricolă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: