Capra cu trei iezi, furată de la o grădină zoologică din Berlin şi ucisă de doi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi români au fost arestaţi duminică, la Berlin, şi sunt acuzaţi de uciderea unei capre gestante de la o grădină zoologică, informează DW.com.

Autorităţile investighează însă şi un alt caz, în care o oaie a fost găsită moartă, dar deocamdată nu pot spune dacă există o legătură între cele două incidente.

Cei doi români au fost reţinuţi duminică sub acuzaţia de furt şi ucidere a unei capre gestante de la  grădina zoologică Haseheide, unde vizitatorii pot mângâia animalele, astfel că mulţi dintre cei care vin aici sunt părinţi cu copii.

Bărbaţii au fost prinşi după ce au sărit gardul grădinii. Asupra unuia dintre suspecţi a fost găsit un cuţit cu urme de sânge. De asemenea, poliţiştii au găsit un rucsac în care erau picioarele unui animal şi o pereche de mănuşi murdare de sânge.

O capră de Angora, cu blana creaţă, pe nume Lilly, a fost găsită cu gâtul tăiat şi porţiuni din corp tăiate. Potrivit unui reprezentant al grădinii zoologoice, capra ar fi urmat să fete trei iezi.

Incidentul este similar altuia de acum trei săptămâni, când o oaie gestantă, pe nume Rose, a fost găsită moartă în tufişurile din apropierea grădinii, iar o alta a fost găsită cu picioarele rupte, după ce fuseseră aruncate peste un gard de 2,3 metri înalţime. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite