Două oferte pentru cele 100 de autobuze electrice pentru Bucureşti

Două oferte pentru cele 100 de autobuze electrice pentru Bucureşti

Cele 110 de autobuze vor costa peste 200 de milioane de lei fără TVA

Două entităţi, asocierea Bozankaya Otomotiv Makina Imalat Ithalat ve Ihracat A.Ş. (Turcia) şi SILEO GmbH (Germania), respectiv New Kopel Car Import (România - Otopeni, reprezentant al companiei BYD - China), au depus oferte pentru cele 100 de autobuze electrice şi staţiile de încărcare lentă, a anunţat Primăria Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

PMB a demarat în martie procedura de achiziţie pentru atribuirea contractului de furnizare a 100 de autobuze electrice, din gama de 12 m (şi a staţiilor de încărcare lentă) prin publicarea în sistemul electronic de achiziţii publice (SICAP) a anunţului de participare. Valoarea estimată a achiziţiei este de 219.571.200 lei fără TVA.

Modelul companiei turceşti este făcut în colaborare cu o firmă nemţească. Autobuzul are o capacitate de 90 persoane, atinge o viteză maximă de 75 de kilometri pe oră şi trebuie reîncărcat odată la 280 de kilometri. Autobuzele companiei chinezeşti au o autonomie de 250 de kilometri şi o capacitate de 58 de persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările