Doi membri ai clanului Duduianu, daţi în urmărire în dosarul de ameninţare şi şantajare a maneliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe urmlele celor doi sunt poliţişti din toată Europa
Pe urmlele celor doi sunt poliţişti din toată Europa

Doi membri ai clanului Duduianu au fost daţi în urmărire, după ce ar fi ameninţat cu violenţe cântăreţi de manele.

Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie şi şantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracţionale Violente din Poliţia Capitalei.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, faţă de Florin ;i Ştefan Duduianu pentru tâlhărie şi şantaj. Cei doi au fost daţi în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare.

În această cauză, faţă de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive, 6 persoane fiind arestate preventiv, iar alte 5 fiind cercetate sub control judiciar.

La începutul lunii iulie, poliţiştii au efectuat percheziţii în Capitală, Ilfov şi Teleorman la mai multe adrese ale membrilor clanului Duduianu, nouă persoane fiind reţinute. Aceştia ar fi tâlhărit mai mulţi cântăreţi de manele. Nu mai puţin de 100.000 de euro ar fi furat interlopii de la artişti.

Duduienii sunt acuzaţi că ar fi tâlhărit mai mulţi manelişti şi le-ar fi luat banii câştigaţi de aceştia la diverse evenimente, ori i-ar fi şantajat să cânte pe gratis la petrecerile lor. Alteori, interlopii îi chemau pe manelişti să le cânte la chefuri, le aruncau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi.

Maneliştii nu se înţeleg cu interlopii

În alte situaţii, banii pe care îi percepeau interlopii de la manelişti erau cu titlu de taxă de protecţie.

Printre victimele interlopilor din clanul Duduianu s-ar afla şi nume cunoscute de manelişti, precum Florin Salam şi Nicolae Guţă.

De altfel, nu este pentru prima oară când maneliştii Florin Salam şi Nicolae Guţă intră „în belele” cu lumea interlopă.

Florin Salam a fost bătut de interlopi în toamna anului trecut, în urma unui scandal izbucnit la o petrecere. Totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care Florin Salam ar fi băut mai multe pahare.

La rândul său, Nicolae Guţă a fost agresat în urmă cu câţiva ani în toaleta unui bar din Petroşani. Manelistul a fost luat pe sus de mai mulţi indivizi care i-au cerut să plătească o anumită sumă de bani, pe care le-o datora. Nicolae Guţă nu a depus plângere împotriva agresorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite