Doi membri ai clanului Caran, arestaţi după ce au şantajat un bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi membrii ai clanului ar fi şantajat un bărbat căruia i-au cerut 20.000 de euro (foto)
Cei doi membrii ai clanului ar fi şantajat un bărbat căruia i-au cerut 20.000 de euro (foto)

Doi membri ai clanului Caran au fost arestaţi preventiv, de Judecătoria Sectorului 1, după ce ar fi şantajat un bărbat care a intermediat angajarea unor muncitori în Germania, căruia i-au cerut 20.000 de euro pe motiv că angajatorul i-a concediat fără să le achite salariile.

Concret, "în ziua de joi, poliţiştii din cadrul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale - IGPR şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale - DGPMB, au pus în aplicare două mandate de aducere emise de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti într-un dosar privind comiterea infracţiunii de şantaj", potrivit uni comunicat al  arată vineri Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în 7 februarie, un bărbat a mers la Poliţia Capitalei şi s-a plâns că, în seara zilei precedente, mai mulţi bărbaţi, apropiaţi ai clanului Caran, l-au căutat la firma de catering a soţiei sale şi i-au transmis că trebuie să vină la o întâlnire, informează Mediafax.

Acesta s-a întâlnit, a doua zi, la un mall din cartierul Băneasa, cu Daniel Feraru, Costin Dale şi Romică Tudorel Cojocaru, care l-au ameninţat şi i-au cerut 20.000 de euro. Cei trei i-au reproşat că a intermediat angajarea de către o firme de construcţii din Germania a unei echipe de zece muncitori, însă oamenii nu au mai fost plătiţi de angajatorul german, care i-a concediat, nemulţumit de munca prestată de aceştia, au precizat sursele citate.

Cei trei au fost ridicaţi joi de poliţiştii bucureşteni, ulterior fiind prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1. Instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru Daniel Feraru şi Costin Dale, iar în cazul lui Turorel Cojocaru a dispus cercetarea în libertate.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Şeful clanului Raim din Mangalia, reţinut de DNA pentru înşelăciune şi şantaj

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite