DNA anunţă că mesajele electronice de pe adresa „anticoruptie@pna.ro” nu sunt transmise de instituţie şi trebuie verificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla DNA
Sigla DNA

Mai multe persoane au primit, în cursul zilei de miercuri, mesaje electronice de pe adresa ”anticoruptie@pna.ro”, iar DNA anunţă că acestea nu au nicio legătură cu instituţia şi trebuie verificate. Potrivit reprezentanţilor DNA, mesajele au fost trimise ”încercarea de a induce în eroare destinatarii”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către reprezentanţii DNA, în cursul zilei de miercuri, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresă falsă, cu denumirea ”anticoruptie@pna.ro”, deşi anterior nu au avut nicio corespondenţă cu instituţia.

”Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să atenţioneze că astfel de mesaje nu provin de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi, în cazul în care sunt primite, trebuie verificate, aşa cum s-a întâmplat şi în acest caz.

Scopul creării acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informaţii false, în încercarea de a induce în eroare destinatarii şi nu are legătură cu infrastructura informatică a instituţiei”, transmit reprezentanţii DNA.

Potrivit acestora, nici Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici persoanele din conducerea instituţiei nu deţin niciun fel pagină sau cont de utilizator pe reţele de socializare.

”Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că singura expunere a instituţiei existentă în spaţiul virtual este pagina de internet «www.pna.ro», în vederea semnalării unor fapte de corupţie, pentru a face solicitări, pentru a afla date de contact, pentru a afla informaţii despre activitatea instituţiei etc”, se mai arată în comunicat.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite