Disponibilizaţii de la Carom au protestat în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci sute de sindicalişti de la Carom Oneşti au participat, ieri, la un miting de protest organizat în faţa Prefecturii judeţului Bacău. Protestatarii au venit în Bacău cu mai multe autobuze,

Cinci sute de sindicalişti de la Carom Oneşti au participat, ieri, la un miting de protest organizat în faţa Prefecturii judeţului Bacău.
Protestatarii au venit în Bacău cu mai multe autobuze, iar de la ora 11 la 13 au stat în faţa Prefecturii cu pancarte, scandând lozinci împotriva guvernanţilor şi a conducerii fabricii. "Hoţii, hoţii", "Vrem să muncim", "Ruşine să vă fie" au fost doar câteva dintre lozincile scandate. "S-au folosit de noi ani de zile, dar a venit clipa în care trebuie să punem capăt furturilor. Vrem doar să ne lase fabrica, să avem locuri de muncă şi să ne primim banii pentru care am muncit", a spus liderul de sindicat Vasilică Udrea. O delegaţie a protestatarilor a avut apoi o întrevedere cu prefectul Gabriel Berca şi subprefectul Neculai Olaru. Reprezentanţii Prefecturii au promis că vor transmite premierului mesajul sindicaliştilor. " Mă voi bate pentru ca această firmă să funcţioneze", a promis Berca. Deocamdată, disponibilizaţii de la Carom vor înceta protestele, în aşteptarea unui răspuns din partea guvernului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite