Directorul suspendat al Unifarm, faţă în faţă cu denunţătorul la DNA. Ce a spus Adrian Ionel după ore bune de confruntare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, spune că este nevinovat Imagine: Inquam Photos
Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, spune că este nevinovat Imagine: Inquam Photos

Directorul suspendat al Unifarm, Adrian Ionel, a fost audiat marţi la DNA în dosarul în care este acuzat, printre altele, de luare de mită într-un contract de achiziţie de măşti. Adrian Ionel a fost confruntat cu unul dintre denunţători. Adian Ionel a ajuns dimineaţă la DNA şi a stat câteva ore. El nu a făcut declaraţii la intrare, iar când a plecat a spus: „Sunt nevinovat şi voi dovedi acest lucru”.

„A reieşit, spun eu, că denunţătorul a minţit. Aşa cum, de altfel, a rezultat şi în urma testului poligraf. A minţit de sus până jos”, a declarat avocatul fostului director Unifarm, Alexandru Morărescu, citat de Mediafax. 

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel Eugen, este acuzat de procurorii DNA pentru că ar fi cerut mită 760.000 de euro pentru un contracat de achiziţie a echipamentelor de protecţie împotriva infectării cu virusul COVID 19 (250.000 de combinezoane şi 3 milioane de măşti chirurgicale), la începutul lunii martie. Echipamentele livrate erau neconforme. Directorul UNIFARM a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite