Directorul OTV Doru Iuga va ajunge în instanţă cu dosarul „Sex cu băieţei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori
Doru Iuga este acuzat de acte sexuale cu minori

Rechzitoriul în cazul realizatorului TV Doru Iuga, acuzat de relaţii homosexuale cu minori, va fi trimis astăzi la Judecătoria Sectorului 2.

Potrivit unor surse judiciare, Parchetul Capitalei le-a prezentat inculpaţilor din dosar acuzaţiile. În aceeaşi cauză vor mai fi trimişi în judecată Andrei- Marius Staicovici, Viorel Manolache, Klaus Zander, Ştefan- Romeo Haciadurian şi Adrian Dobre. Proxenetul Costel Ţurcan, arestat în Germania- în baza unul mandat de arestare emis în lipsă, va fi cercetat într-un dosar separat când va fi extrădat în România.

Mandatele de arestare preventivă emise de Judecătroia Sectorului 2 în acest dosar, vor expira la data de 28 august 2011.

Ziarul Adevărul a dezvăluit mai multe detalii şocante despre ancheta procurorilor din acest dosar.

Directorul OTV Doru Iuga îl ameninţa pe prietentului său, Andrei-Marius Staicovici, zis „Adi BMW" - care-i aducea „băieţei" - că are interviuri incendiare cu minori. În replică, proxenetul îl tachina că el „nu are dosar de pedofilie". Schimbul de sms-uri a fost interceptat de SRI în baza unui mandat judecătoresc emis în dosarul „Sex cu băieţei".

Cum îşi ameninţa Doru Iuga partenerul de sex

Fostul preşedinte al filialei judeţene a Partidului România Mare (PRM) Giurgiu şi totodată fost director al Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu" din Giurgiu, Petre Mimiş, dădea anunţuri pe net pentru a-şi găsi parteneri de sex.

Politicianul Petre Mimiş, în interceptările SRI : „Eşti mai, mai mascul, aşa. Nu?”

Omul de afaceri clujean, Claudiu-Marius Aldea a fost interceptat în dosarul „Sex cu băieţei”, când punea la cale cu pedofilul Klaus Zander o orgie cu bărbaţi.

Afacerist clujean implicat în scandalul „Sex cu băieţei": Dacă se află sau se aude ceva, sunt ruinat, terminat!"

Printre cei depistaţi ca făcând parte din cercul reţelei de prostituţie masculină şi proxenetism se numără şi fundaşul echipei a II-a a Clubului Rapid şi care din acest sezon activează la FC Snagov.

Fundaşul Doru Bratu, aşteptat după meci la show-uri erotice cu bărbaţi


Interceptările din dosarul „Sex cu băieţei" în care este implicat şi directorul OTV Doru Iuga scot la iveală noi detalii despre homosexualii din Bucureşti care se foloseau şi de minori pentru satisfacerea fanteziilor sexuale.
Cum comandau sex cu minori un preot, un politician, un om de afaceri şi un fotbalist

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite