Director la o bancă din Baia Marecercetat pentru luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sătmăreni au predat procurorilor anticorupţie un dosar în care directoarea unei bănci din Baia Mare ar fi luat mită de la mai multe persoane, în perioada 2002-2003, a informat,

Poliţiştii sătmăreni au predat procurorilor anticorupţie un dosar în care directoarea unei bănci din Baia Mare ar fi luat mită de la mai multe persoane, în perioada 2002-2003, a informat, ieri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Potrivit sursei citate, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare au făcut cercetări în dosarele penale ale Mariei T., director la o bancă din Baia Mare, stabilind că aceasta a pretins şi primit, de la două persoane fizice, echivalentul a 30.000 de lei noi şi diferite bunuri, pentru a le rezolva problema aprobării unor reeşalonări şi facilităţi la rambursarea a două credite luate de la o firmă din Baia Mare, una din Ardud şi una din Satu Mare.În 2003, directoarea ar fi pretins trei mii de euro pentru a interveni pe lângă un funcţionar din conducerea băncii, filiala Bucureşti, în vederea aprobării unui dosar de reeşalonare pentru societatea comercială din Ardud. Dosarele au fost înaintate Departamentului Naţional Anticorupţie - Biroul Teritorial Satu Mare, care continuă cercetările. Maria T. este cercetată pentru luare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu contra intereselor publice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite