Directoarea de la grădiniţa groazei din Cotroceni, cercetată sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioana Neagu, directoarea grădiniţei fanomă „Flipper Garden” din Capitală, va fi cercetată sub control judiciar, asta după ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Ioana Neagu este acuzată de rele tratamente aplicate minorului.

UPDATE Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea procurorilor de arestare preventivă a Ioanei Neagu.

Mai mult, instanţa a decis ca acestea să fie cercetată sub control judiciar.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată.

După mai multe ore de audieri, Ioana Neagu a fost reţinută miercuri seara de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Potrivit unui comunicat emis de procurori, Ioana Neagu, director al unei grădiniţe din Bucureşti, a agresat fizic trei minori (în vârstă de 1 an şi 11 luni, 5 ani, respectiv 6 ani), care erau înscrişi la această unitate de învăţământ.

Totodată, procurorii au dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, fiind făcute verificări suplimentare privind modul de organizare şi funcţionare a grădiniţei.

În urmă cu mai bune de o săptămână, pe 21 martie, mai mulţi părinţi au sesizat Poliţia Capitalei cu privire la faptul că copiii acestora au fost agresaţi fizic de către directoarea grădiniţei Flipper Garden de pe strada Dr. Staicovici, sector 5, în timp ce minorii se aflau la program. 

„În baza plângerilor depuse şi a verificărilor efectuate, a fost întocmit un dosar penal în care s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cea în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, potrivit unui comunicat emis joi de Poliţia Capitalei.

Ulterior, pe 24 martie, judiciariştii Secţiei 17 Poliţie au efectuat o perchezitie domiciliară la adresa unde se afla gradiniţa de unde au u fost ridicate mai multe dispozitive de stocare a imaginilor video surprinse de camerele de supraveghere montate în incinta grădiniţei.

De asemenea, la sediul Sectiei 17 Poliţie au fost duse la audieri directoarea grădiniţei precum şi mai multe angajate.

Cercetările în acest caz sunt făcute pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Directoarea surprinsă când trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă

Ioan Neagu a fost surprinsă de camere de filmare din interiorul „grădiniţei” chiar în timp ce lovea mai mulţi copii. Concret, în imagini se vede cum directoarea Ioana Ana Neagu trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Tot ea intră fulgerător într-o cameră în care copiii dorm, şi îi ia, pur şi simplu, pe sus, din pat, pe doi dintre ei. Îi scutură de braţ şi îi dă afară din cameră. Femeia mai poate fi văzută şi în alte imagini când ţipă la copii şi îi bruschează.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

EXCLUSIV VIDEO Directoarea de la grădiniţa groazei a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului

Noi mărturii cutremurătoare din grădiniţa groazei

Anomalie de România. Autorităţile se feresc de grădiniţa ororilor ca dracul de tămâie. Ocrotiţi prin nepăsare

Copiii agresaţi la grădiniţa „Flipper Garden” vor fi expertizaţi la Institutul Naţional de Medicină Legală

Ce spun psihologii despre copiii agresaţi la grădiniţa „Flipper Garden“: „Pot dezvolta tulburări. Pot suferi traume emoţionale majore”

Tatăl copiilor agresaţi de directoarea de grădiniţă: „I-am dat zeci de mii de euro, în patru ani, ca să-mi terorizeze copiii“

VIDEO Directoarea unei grădiniţe private din Capitală, reclamată la Poliţie că ar fi bătut trei copii. Mai mulţi părinţi îi iau apărarea

Directoare de grădiniţă cercetată după ce a agresat trei copii

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite