Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a început o acţiune de control a unor firme suspectate de comerţ cu băuturi alcoolice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inspectorii DGAF vor beneficia de sprijinul Jandarmeriei Române, dar şi a unor inspectori vamali FOTO Adevărul
Inspectorii DGAF vor beneficia de sprijinul Jandarmeriei Române, dar şi a unor inspectori vamali FOTO Adevărul

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a declanşat, miercuri, o acţiune de control la zeci sedii şi puncte de lucru ale unor firme din domeniul producţiei, depozitării şi comercializării de alcool şi băuturi alcoolice, în Capitală şi în 15 judeţe.

În prezent, în 15 judeţe şi în municipiul Bucureşti se derulează simultan verificări antifraudă care vizează 63 sedii şi puncte de lucru ale unui număr de 38 firme cu risc fiscal ridicat, care au fost selectate în baza analizelor specifice realizate de DGAF.

Acţiunea de control este realizată de 160 inspectori antifraudă fiscală, care beneficiază de sprijinul a 24 inspectori vamali şi a 20 echipaje ale Jandarmeriei Române.

Inspectorii antifraudă fiscală verifică atât instalaţiile de producţie, măsurare şi prelucrare a alcoolului, cât şi modalitatea întocmirii documentelor de provenienţă şi corectitudinea înregistrărilor în evidenţele contabile.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Descinderi la firmele magnaţilor alcoolului, efectuate de inspectori antifraudă şi jandarmi

Zeci de inspectori antifraudă şi lucrători vamali, sprijiniţi de jandarmi, au descins astăzi în 15 judeţe la un număr de 63 de sedii şi puncte de lucru ale unor firme cu datorii mari la bugetul de stat, în număr de 38. În judeţul Buzău, oamenii legii au controlat un grup de firme la care este acţionar magnatul alcoolului George Ivănescu, din Poşta Câlnău.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite