Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza cu un pumn şi i-a aruncat cadavrul în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au început duminică dimineaţa o nouă zi de percheziţii la casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal. O femeie a anunţat poliţa că a văzut haine de damă în apropierea locului în care sâmbătă au fost efectuate căutări în lanul de floarea-soarelui pentru a găsi telefonul Luizei, fata dispărută din aprilie.

Poliţiştii şi procurorii au început, duminică dimineaţa, o nouă zi de cercetări la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi au sigilat podul casei după ce au ridicat probe de acolo.

Anchetatorii au mers şi la locul indicat de o femeie care a anunţat că a văzut blugi şi pantaloni scurţi în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei în locul indicat de Gheorghe Dincă.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la şosea în fiecare zi să iau pe soţul meu şi de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt nişte blugi de damă, blugi, pantaloni scurţi”, a spus femeia pentru Mediafax.ro. În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele nu aparţin Luizei.

Surse citate de Mediafax susţin că Dincă a spus la audieri că a ucis-o pe Luiza cu o lovitură de pumn, scenariu descris şi în cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul în Dunăre. Anchetatorii au mai căutat şi zilele trecute, după indicaţiile date de criminal, dar nu au găsit urme.

Sâmbătă, anchetatorii au ridicat noi fragmente osoase şi probe biologice din casa lui Dincă. Acesta a spus anchetatorilor, în cursul audierilor de sâmbătă, ce a folosit pentru a creşte temperatura din butoiul în care a ars trupul Alexandrei. Dincă susţine că a pus pe cadavrul fetei vaselină, carton bitumat şi cârpe,  au declarat surse judiciare.

În cursul zilei de sâmbătă, trei telefoane care îi aparţin lui Gheorghe Dincă au fost ridicate şi urmează să fie expertizate de specialişti.

Alte fragmente osoase şi probe biologice au fost recoltate, tot sâmbătă, în urma cercetărilor efectuate de anchetatori la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Sursele judiciare au declarat că este vorba de haine de damă şi posibile urme de sânge. Şi hainele de damă găsite în locuinţa lui Dincă au urme biologice pe ele.

În ceea ce priveşte beciul cu arhitectură complicată, acesta ar fi, de fapt, o rampă pentru maşini, unde erau puse autoturismele în timp ce Dincă lucra sub ele.

Beciul nu a fost încă verificat, deoarece nu ar fi informaţii, la acest moment, că fetele ar fi fost ţinute acolo.

Te-ar putea interesa şi:

Valeriu Butulescu, martor la incinerarea unui cadavru: „Înclin să cred că arderea fetei în butoiul lui Dincă era imposibilă. Mirosul s-ar fi simţit în tot oraşul”

În cât timp a ars trupul Alexandrei, explicaţia unui legist: „Mulţi spun că trebuia o temperatură mare. E minciună“

Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

G4media: Gheorghe Dincă ar fi amestecat vaselină cu carbid obţinând temperaturi superioare pentru a arde oasele

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite