Dezvăluirile făcute de vecinul lui Gheorghe Dincă. Ce cadou primise recent de la criminal

Dezvăluirile făcute de vecinul lui Gheorghe Dincă. Ce cadou primise recent de la criminal

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a ajuns, joi, în faţa anchetatorilor, iar la ieşire a făcut o serie de declaraţii despre ”casa groazei”.Vecinul a confirmat faptul că în seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dincă însă nu i-a răspuns pentru că ”am zis că mă cheamă la un şpriţ”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a recunoscut faptul că Dincă i-a făcut cadou o cartelă de telefon pe data de 10 iunie. Când a fost întrebat de motivul pentru care i-a fost oferită, vecinul a spus că „m-am dus la el în curte”, conform stirileprotv.ro
 
Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut că a ucis două fete, ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, şi ar fi obişnuit să le prezinte proxeneţilor femei din România.
 
În acelaşi timp, miercuri au continuat cercetările în locuinţa sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puţuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă. 
 
Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Principalul suspect în aceste cazuri este Gheorghe Dincă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: