Dezminţiri după dezvăluirile din epistolele lui Sima: Comisarul CNVM Dorina Mihăilescu neagă că ar fi discutat cu Hrebenciuc despre Sibex

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina Mihăilescu, actual comisar CNVM, fost deputat PSD, fost consilier al fostului premier Adrian Năstase
Dorina Mihăilescu, actual comisar CNVM, fost deputat PSD, fost consilier al fostului premier Adrian Năstase

Comisarul CNVM Dorina Mihăilescu neagă faptul că ar fi discutat cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc despre amânarea şedinţei AGA de la Sibex în care urma să se voteze revocarea administratorilor, fapt susţinut de Cristian Sima într-una din scrisorile sale.

Dorina Mihăilescu a declarat pentru agenţia Mediafax că a discutat cu Viorel Hrebenciuc în calitatea acestuia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, pe teme legate de completarea legislaţiei privind inclusiv acţiunile concertate.

"Am avut discuţii nu numai cu domnul Hrebenciuc, dar şi cu alte persoane şi din mediul politic, legat de necesitatea completării cadrului legislativ, inclusiv în această speţă (a acţiunii concertate şi a deţinerilor directe şi indirecte - n.r.)", a spus Mihăilescu.

Într-o a treia scrisoare atribuită fostului preşedinte CA şi director general al bursei de la Sibiu (Sibex), Cristian Sima spune că Hrebenciuc i-ar fi contactat pe comisarul CNVM Dorina Mihăilescu (aflată la Frankfurt cu guvernatorul BNR Mugur Isărescu) şi pe fostul preşedinte al CNVM Gabriela Anghelache, pentru a le cere amânarea şedinţei AGA de la bursa din Sibiu.

Sima ar fi ajuns la Hrebenciuc apelând iniţial la ajutorul fostului ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu. Sima i-ar fi spus lui Hrebenciuc că are "nevoie să înceteze atacurile SIF-urilor la Sibex" şi că are probleme cu firma WBS Holding din cauza unor retrageri masive.






Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite