Despre numărul real al victimelor COVID-19 şi vinovaţii de moartea acestora

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oare nu-i mai interesează pe majoritatea românilor să-şi protejeze cel mai esenţial bun, viaţa proprie? Este mai importantă pentru ei propaganda antivacciniştilor în care cred orbeşte şi din cauza căreia ajung în spitale şi în mormânt? Unde sunt măsurile reale, aplicate şi respectate nu mimate, ale autorităţilor care au responsabilitatea de gestionare şi control al pandemiei în ţara noastră?

Realitatea cruntă!

Există localităţi în România unde covidul ia zilnic doi trei, chiar mai mulţi clienţi nevaccinaţi.

Clopotele bat trist aproape continuu de zici că clopotarii sunt legaţi de funia clopotelor!

Popii nu mai prididesc cu înmormântările, dar câţi dintre ei îşi sfătuiesc oiţele să se vaccineze!

Ambulanţele sunt încontinuu, în curse imposibile, pentru salvarea vieţilor omeneşti.

Iar mulţi primari şi autorităţi par că se străduiesc să ascundă gravitatea lucrurilor! Să îngroape realitate şi oameni împreună cu ea!

Oamenii spalaţi pe creier de televiziunile "poporului" şi de ”personalităţile” antivacciniste, dar care s-au vaccinat în secret, influenceri care mănâncă ”rahat tv” pe bani mulţi, nu cred nici în covid şi nici în vaccin, chiar dacă mor pe capete!

Zi de zi, se anunţă noi recorduri de infectări şi morţi, în acest al patrulea val al pandemiei. Fără precedent! Mai multe decât în primii ani de pandemie când populaţiile, autorităţile administrative şi sanitare nu ştiau cum să reacţioneze corect, cum să controleze răspândirea coronavirusului, ce măsuri, protocoale şi tratamente medicale să aplice pentru salvarea vieţii oamenilor!

De ce sunt acum infectaţi şi morţi din cauza covidului pe bandă rulantă, iar spitalele, ambulanţele şi personalul sanitar sunt depăşite complet de valul de infectări, inclusiv la copii nu doar la adulţi, când avem vaccinurile anticovid salvatoare la discreţie, gratuite, în toată ţara? Oare nu-i mai interesează pe majoritatea românilor să-şi protejeze cel mai esenţial bun, viaţa proprie? Este mai importantă pentru ei propaganda antivacciniştilor în care cred orbeşte şi din cauza căreia ajung în spitale şi în mormânt?

Unde-i logica, raţiunea, înstinctul de conservare al acestor oameni care cad victime sub influenţa toxică a antivacciniştilor?

Unde sunt măsurile reale, aplicate şi respectate nu mimate, ale autorităţilor care au responsabilitatea de gestionare şi control al pandemiei în ţara noastră?

Realitatea cruntă ne arată că din cauza incompetenţelor şi mai ales a iresponsabililor cu atribuţii în gestionarea pandemiei există tot mai mulţi infectaţi şi morţi, zi şi noapte.

Pe de altă parte, statistica oficială a autorităţilor, buletinul informativ cu numărul infectaţilor şi morţilor, la fiecare 24 de ore, nu reflectă realitatea exactă. Această statistică se referă doar la cei înregistraţi, testaţi, internaţi şi decedaţi în unităţile spitaliceşti destinate tratării covid 19.

În afara acestei statistici există poate mai mulţi infectaţi şi morţi de covid, nedeclaraţi, netestaţi, care mor acasă, dar pe aceştia nimeni nu-i numără. Iar aceşti bolnavi şi decedaţi de covid 19 există atât în localităţile carantinate, cât mai ales în cele necarantinate.

Zilele trecute, am tranzitat mai multe localităţi din judeţe limitrofe ale Bucureştiului, unele declarate în carantină, cu poliţie şi jandarmerie la intrare şi ieşire, altele nedeclarate carantinate.

De ce nedeclarate în carantină? Doar autorităţile ştiu răspunsul, în special cele locale.

Dacă s-ar testa, dacă s-ar interesa vreo autoritate din ce cauze curg decesele unul după altul, sigur s-ar afla că aici rata infectaţilor covid este foarte mare şi în continua creştere din moment ce nimeni nu respectă nici o măsură de protecţie, iar coronavirusul ucigaş nu doar că nu este recunoscut, ci ascuns cu grijă.

Nedeclarat!!! Cu inconştienţă şi iresponsabilitate criminale tocmai de către cei care ar trebui să fie primii în alertă şi să adopte măsurile adecvate!

Impresia este că există localităţi unde autorităţile ascund gravitatea situaţiei, în loc să informeze şi să ia măsurile care se impun!!! De ce?

Şi totuşi nimeni nu-i trage la răspundere în faţa legilor pe cei care prin incompetenţa, inacţiunea lor favorizează răspândirea coronavirusului, infectările şi cresc numărul deceselor!!! De ce?

Realitatea ne arată că majoritatea locuitorilor judeţelor limitrofe Capitalei, ca şi ai marilor oraşe ale ţării, fac naveta zilnic pentru că lucrează la firmele din zonele urbane. Navetă dus-întors, care inevitabil, prin nerespectarea măsurilor anticovid, favorizează răspândirea rapidă, în masa, a coronavirusului, iar cele mai multe victime sunt nevacinaţii. Şi cum în aceste judeţe majoritatea cetăţenilor sunt nevaccinaţi, dar şi negaţionişti în privinţa covidului, ei sunt victimele tot mai multe ai coronavirusului.

Pentru ei bat trist, tot mai mult clopotele!

Şi nimeni nu este tras la răspundere pentru situaţia agravantă pe zi ce trece şi nu pentru că nu am avea legi, ci pentru că nu interesează pe nimeni dintre cei cu funcţii şi atribuţii să fie respectate şi aplicate legile. Nici măcar pentru salvarea vieţilor oamenilor!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite