Descinderi ale poliţiştilor la zece adrese din Capitală. Site-uri de filme, sub lupa procurorilor

Descinderi ale poliţiştilor la zece adrese din Capitală. Site-uri de filme, sub lupa procurorilor

Suspecţii riscă ani grei de puşcărie dacă sunt găsiţi vinovaţi

Percheziţii în această dimineaţă la 10 adrese din Capitală. Zeci de poliţişti şi procurori de la Parchetul General fac cercetări într-un dosar de spălare de bani şi punere la dispoziţia publicului de opere, fără acordul titularilor, prin intermediul unor site-uri de tip torrent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descinderile au loc la sediile si punctele de lucru a două societăţi comerciale care desfăşoară activităţi în domeniul comunicatiilor electronice, precum şi la locuinţele suspecţilor cercetaţi în dosar.  

Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de astăzi vor fi puse în executare trei mandate de aducere, emise pe numele celor în cauză.  

Cercetările au scos la iveală faptul că, în perioada 2009-2014, suspecţii ar fi pus la dispoziţia publicului, contra unor sume de bani, prin intermediul a două site-uri de tip torrent, opere protejate.  

Din aceste activităţi aceştia ar fi obţinut ilegal, aproximativ 2.000.000 de lei, pe care i-ar fi supus procesului de spălare a banilor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările