Descinderi la persoane bănuite de comercializarea de produse contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perchezitii în această dimineaţă în Slobozia FOTO Adevărul
Perchezitii în această dimineaţă în Slobozia FOTO Adevărul

Două percheziţii au loc joi dimineaţă pe raza municipiului Slobozia, la locuinţele unor persoane bănuite de comercializarea de produse contrafăcute, informează Poliţia Română.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal care se efectuează „sub aspectul săvârşirii a 23 de infracţiuni de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit că în cursul anului 2014, cel în cauză ar fi comercializat către mai multe persoane, prin intermediul unui web-site, mai multe ceasuri contrafăcute, ce purtau însemnele unor mărci înregistrate.

Pe aceeaşi temă:

Percheziţii la suspecţi de infracţiuni economice. Omul de afaceri Dumitru Bucşaru, în vizorul anchetatorilor

Poliţiştii fac, joi dimineaţă, şapte percheziţii în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu, la societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de bancrută (faliment, n.r.) frauduloasă şi distrugere, transmite Poliţia Română. Potrivit unor surse, omul de afaceri Dumitru Bucşaru ar fi vizat şi el de anchetă. Prejudiciul este de 1,5 milioane de lei.

Percheziţii în Buzău şi Satu Mare, la comercianţi de ţigări bănuiţi de evaziune

Poliţiştii din Buzău efectuează, la această oră, mai multe percheziţii la persoane bănuite de achiziţionarea şi comercializarea în afara antrepoziului fiscal a unor produse accizabile. O descindere are loc, în paralel, la sediul unei societăţi comerciale de pe raza judeţului Satu Mare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite