Descinderi la mai multe persoane din domeniul pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti acţionează vineri în mai multe locaţii din Capitală, pe linia verificării respectării legislaţiei în vigoare din domeniul pazei bunurilor, valorilor şi protecţiei persoanelor, a domiciliului, precum şi pe linia legalităţii avizelor în domeniul construcţiilor, în complexuri rezidenţiale de locuinţe.

Potrivit unui comunicat de presă, verificările vizează legalitatea stabilirii domiciliului, cu toate formele pe care le implică acesta, modul în care este asigurată paza bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, precum şi cu privire la construcţiile ce alcătuiesc aceste complexuri rezidenţiale.

La controale participă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, care acţionează conform competenţelor ce le revin.

Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite