Descinderi cu circ la Călăraşi: trei scandalagii au ajuns la spital în timpul unor percheziţii aflate în desfăşurare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascaţii au descins în casa suspecţilor CAPTURĂ VIDEO
Mascaţii au descins în casa suspecţilor CAPTURĂ VIDEO

Poliţiştii din Călăraşi efectuează în această dimineaţă 33 de percheziţii domiciliare simultane, pe raza oraşului Budeşti şi a comunei Fundeni, din judeţul Călăraşi.

La această acţiune participă, sub coordonarea ofiţerilor din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale (IGPR), poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, de la Serviciul de Investigaţii Criminale (SIC), Serviciul de Intervenţie Rapidă (SIR), de la Poliţia Municipiului Olteniţa, Poliţia Oraşului Budeşti şi posturile de poliţie arondate. De asemenea, la activităţi participă şi luptători SIIAS din cadrul IGPR.

Astfel, 33 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri cu privire la implicarea în fapte de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală şi distrugere, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă.

Starea conflictuală a avut loc în seara de 12 septembrie a.c., între membri ai unor familii din comuna Fundeni şi din oraşul Budeşti, urmarea unui conflict produs în penitenciar, între doi bărbaţi din aceste localităţi, condamnaţi pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă (viol şi tâlhărie).

În altercaţia, în care au fost folosite obiecte contondente, trei persoane au fost rănite, având nevoie de îngrijiri medicale, fiind avariate şi două autovehicule. Conflictul a fost aplanat de luptătorii Serviciului de Intervenţie Rapidă, deplasaţi la faţa locului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite