Deputatul Florin Secară: Am fost citat la DNA ca denunţător în cazul lui Pandele, dar denunţul a fost făcut de altcineva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Florin Secară a fost citat luni la DNA
Deputatul Florin Secară a fost citat luni la DNA

Deputatul Florin Secară, chemat, luni, la DNA ca să dea o declaraţie în calitate de denunţător susţine că, de fapt, denunţul nu a fost făcut de el şi că adresa de expediţie menţionată în document nu există în România, fiind vorba despre o delaţiune scrisă de mână împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

Secară susţine că procurorii DNA l-au chemat la audieri când erau televiziuni în faţa clădirii ca să fie „târât” şi „făcut de râs”.

„Dacă ei au luat-o în considerare, ce sunt eu vinovat, domnule? Au vrut să mă… Puteau să nu mă cheme, puteau să nu mă cheme ziua, puteau să mă cheme mai pe seară, când nu era televiziune. Nu, au vrut să facă ei spectacol, au vrut să mă târască, a vrut cineva să-şi bată joc de mine. Ce pot să spun mai mult?”, a declarat deputatul Florin Secară pentru News.ro

Secară spune că nu va face vreo plângere ca să fie identificată persoana care i-ar fi folosit datele de identitate deoarece „oricum e greu de veridicat” şi ar fi o pierdere de timp.

„A scris un nebun. Sunt atâţia nebuni în România asta şi în lumea asta. (...) E foarte greu de verificat. E un plic trimis de pe o adresă falsă. Era mai simplu să verifice poliţia. Direcţia Generală Anticorupţie din Ministerul de Interne verifica plângerea şi adresa şi persoana respectivă, după care o dădea mai departe”, a mai comentat Secară pentru News.ro.

Florin Secară s-a prezentat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie unde a fost citat în calitate de denunţător. La ieşire el a precizat că nu a redactat acest denunţ. Este vorba desre o sesizare scrisă de mână care, iniţial, a fost trimisă Direcţiei Generale Anticorupţie din Ministerul Afacerilor Interne şi înaintată de poliţiştii de aici procurorilor de la DNA. În documentul remis procurorilor se făcea referire la fapte de corupţie care ar fi fost comise de Florentin Pandele, la acea dată contracandidatul lui Florin Secară la Primăria oraşului Voluntari.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite