Articol publicitar

Decobox, un nou concept de artă decorativă pe lemn

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atelierul de artă decorativă, mobilier şi sculptură Decobox lansează primele colecţii pentru segmentul home deco. Decobox aduce un nou concept în decoraţiunile interioare, axat pe lemn şi culoare, prin sculpturile de perete 3D din cele două colecţii „Geometrix în colors” şi „Maxi cards”.

 Expoziţia are loc în perioada 01 Iunie - 22 Iunie, în fiecare Sâmbătă începând cu ora 11:00. 

 Adresa atelierului - Strada Rusetu, nr 4, clădirea Ringier Print 

 sau pot fi vizionate pe https://www.facebook.com/decobox.ro

  

 Decoraţiunile interioare Decobox sunt realizate pe lemn cu acril, lucrările fiind unicat. Culorile vibrante, îndrăzneţe, formele abstracte sau zoomorfe aduc personalitate oricărui spaţiu urban, fie că este vorba despre zone de locuit, comerciale, baruri, restaurante sau cluburi.  

  

image

 „Fiecare piesă este unică, elementele 3D din lemn sunt prelucrate şi vopsite individual”, explică Liliana Stoica, Creative Director şi Proprietar Decobox. „Designul obiectelor din cele două colecţii este o juxtapunere de figuri geometrice şi dinamism cromatic, rezultând elemente de cosmogonie sau animaliere. Pe lângă lucrările din cele două colecţii, Geometrix în colors şi Maxi cards, realizăm obiecte home deco la comandă, adaptate spaţiilor şi funcţionalităţilor clienţilor nostri”, adaugă Liliana Stoica.   

  

 Decobox realizează şi  mobilier decorativ ce păstrează linia colecţiilor home deco din punct de vedere cromatic şi compoziţional. De asemenea, atelierul oferă şi colecţii de sculptură abstractă, iar la cerere se pot realiza comenzi speciale în funcţie de ambientul dorit, dimensiuni şi paletă coloristica.      

image

 Despre Decobox 

 Decobox este atelier de artă decortiva, mobilier şi sculptură pe lemn. Echipa, coordonată de Liliana Stoica în calitate de Creative Director, include maeştri pe lemn cu  peste 20 de ani experienţă în proiecte de anvergură precum lucrări de restaurare la palatele Peleş şi Mogoşoaia şi portofolii complexe de activităţi în toate fazele de prelucrare a lemnului: jucării, mobilă, prefabricate.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite