Decizie definitivă? Remus Cernea se mută din România: „Biletul de avion e doar dus”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
remus Cernea:  Dacă şi când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo
remus Cernea:  Dacă şi când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo

Fost deputat în Parlamentul României, activistul Remus Cernea a anunţat pe pagina sa de Facebook că se va muta din România şi nu ştie încă dacă plecarea sa va fi una definitivă sau dacă va mai reveni în ţară. Destinaţia aleasă este Finlanda.

„Dragi prieteni, după 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbării în România, voi face acum tot mai mult pasul şi spre acţiuni care vizează întreagă umanitate, nu doar o ţară.

În cursul după-amiezii de mâine voi pleca în Finlanda, unde mă voi angrena pentru o perioada mai lungă în proiecte creative care au legătură şi cu România, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Dacă şi când voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo. Îmi doresc să revin la un moment dat, îmi doresc să pun umărul din nou la ridicarea României. Am muncit din greu şi m-am luptat pentru libertate, dreptate, justiţie şi o dezvoltare morală a societăţii noastre. Am înregistrat numeroase succese şi am contribuit la schimbări de mentalitate de natură să apropie ţara noastră de cele civilizate, prospere şi dezvoltate din occident.

E drept şi că de multe ori nu am fost înţeles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de către apropiaţi în care investisem încredere şi prietenie. Dar cumva mă aşteptăm la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior în cele din urmă.

Voi reveni să lupt pentru România în contextul în care voi avea sentimentul că o pot face într-un cadru eficient, alături de oameni de calitate şi că beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp şi energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe măsură ce ele se vor apropia de împlinire.”, a scris Remus Cernea pe pagina sa de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite