Dan Voiculescu: Am trăit lipsa de conştiinţă a lui Daniel Constantin​. Va fi judecat de Dumnezeu, dar şi de Justiţie. Cum a reacţionat preşedintele PC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Dan Voiculescu a criticat dur, joi, mai mulţi oameni politici într-o primă postare din acest an pe blogul personal, printre aceştia fiind Traian Băsescu dar şi preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin.

Într-o postare pe blogul său, Voiculescu îl acuza pe Daniel Constantin de lipsa de constiinta, acesta fiind pus alîturi de procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, si de judecatoarea Camelia Bogdan, de la Curtea de Apel Bucuresti, persoană care a pronuntat condamnarea la 10 ani de inschisoare a lui Voiculescu

„2014 a fost un an greu în care am trăit: apogeul luptei mele politice cu Băsescu Traian, atacurile perfide venite din partea E Udrea si M Macovei, lipsa de conştiinţă a lui Emilian Eva, Daniel Constantin şi Camelia Bogdan”, scrie omul de afaceri şi fondator al PC, din spatele gratiilor

„Nu este deloc uşor, credeţi-mă, să te lupţi de unul singur, fără compromisuri, până la capăt, cu toţi cei de mai sus şi cu instituţiile influenţate de ei", continuă Voiculesc. 

„Anul 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar si de justiţie. Acelaşi lucru se va întampla şi cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decât ca justiţia să facă dreptate", precizează omul de afaceri care îşi continuă atacul la adresa fostului partener politic, Daniel Constantin.

Reacţia lui Daniel Constantin

Preşedintele PC, aflat în vacanţă, a evitat subiectul spunând că nu ştie despre acuzele lui Dan Voiculescu.

"Deocamdată nu vreau să vorbim decât de urări de bine. Nici nu am citit nimic, credeţi-mă. Dacă ştiam că sună cineva din presă nici nu răspundeam. Să aveţi un an aşa cum vă doriţi dumneavoastră", a declarat Constantin pentru stiripesurse.ro.

Daniel Constantin e presedinte al Partidului Conservator din 2010. Actualul ministru al Agriculturii este legat de omul de afaceri şi de un contract de împrumut, potrivit Hotnews. În 2007 si 2008, Constantin a luat cu împrumut de la Voiculescu suma de 295.000 de euro: creditul de 100.000 de euro scadent în anul 2016, respectiv 195.000 de euro scandent in 2017, susţine aceeaşi sursă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite