Dan Voiculescu, liber de Sărbători? Magistraţii au stabilit un nou termen pentru discutarea eliberării condiţionate: 13 decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Sectorului 5 a preschimbat termenul de judecată a cererii de eliberare condiţionată făcute de Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul ICA. Iniţial procesul fusese stabilit pentru 17 ianuarie 2017, dar instanţa a stabilit un nou termen: 13 decembrie 2016.

„Se admite cererea. Se preschimbă termenul pentru 13.12.2016. Se citează petentul. Se încunoştinţează apărătorul ales. Se emite adresă către Penitenciarul Rahova pentru a comunica, sub sancţiunea amenzii judiciare către directorul unităţii, relaţiile solicitate până la data de 9.12.2016”, este minuta Judecătoriei Sectorului 5.

Comisia de liberare conditionată a penitenciarului Rahova a amânat vineri pentru 10 luni discutarea eliberării condiţionate, potrivit Hotnews.ro. Dan Voiculescu are dreptul să conteste în instanţă decizia Comisiei şi a făcut acest lucru la Judecătoria Sectorului 5.

Scriitor de top

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, a fost încarcerat în 8 august 2014, după condamnarea definitivă la zece ani de închisoare pentru spălare de bani primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, potrivit News.ro.

După ce a fost încarcerat, Dan Voiculescu a scris, în mai puţin de un an şi jumătate, zece cărţi: "Omenirea, încotro?", "Dezvoltarea economică durabilă", "A patra cale", "Efecte de antrenare a investiţiilor străine în economia românească 1990-2014", "Economia românească", "Investiţii străine directe - vector al dezvoltării economice", "Managementul riscului în accesarea şi gestionarea fondurilor europene", "Clasa de mijloc - teoria şi practica antreprenorială", "Consideraţii asupra teoriei lui Maslow - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale" şi "Teoria valorii - Participare la conferinţe naţionale şi internaţionale". Şapte dintre acestea au recomandări de la profesorul Dumitru Miron, fost decan al Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din ASE.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite