Dan Andronic, despre prinderea lui Ghiţă: A fost prins sau s-a lăsat prins. Jurnalistul e suspectat că s-ar fi întâlnit cu Ghiţă în Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Dan Andronic scrie pe contul său de Facebook, referindu-se la prinderea lui Sebastian Ghiţă, „a fost prins sau s-a lăsat prins" şi afirmă că Ghiţă „s-a plimbat prin toată Europa" şi apreciază că „e băgată şi mintea lui Coldea în ciorba asta". Dan Andronic a fost audiat, pe 24 martie, la Inspectoratul General al Poliţiei, fiind întrebat dacă s-a întâlnit cu fostul deputat Sebastian Ghiţă în Serbia.

„A fost prin sau s-a lăsat prins. L-au arestat pe Sebi Ghiţă. În Serbia, aşa cum ne zicea Tapalagă. Numai că înţeleg că până atunci Ghiţă s-a plimbat prin toată Europa (Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa). Cred că l-au aşteptat să ajungă la Belgrad ca să aibă o telenovelă completă", afirmă Andronic.

El neagă din nou că s-ar fi întâlnit cu Ghiţă la Belgrad, dar reafirmă că s-a întâlnit cu Kovesi la Oprea acasă în noaptea alegerilor din 2009.

"Cred că-i băgată şi mintea lui Coldea în ciorba asta. Acum înţeleg de ce spunea Gabi Oprea că vine marţi la emisiunea lui Gâdea. Îl aştepta pe Ghiţă să ajungă la Belgrad. Bine, măi nene, nu puteaţi sta şi voi în Muntenegru sau Croaţia?", mai comentează Andronic.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

Jurnalistul Dan Andronic a fost audiat, în 24 martie, la Inspectoratul General al Poliţiei Române, el precizând pe pagina sa de Facebook că a fost întrebat dacă s-a întâlnit cu fostul deputat Sebastian Ghiţă în Serbia.

"Nu m-am văzut cu Ghiţă în Serbia sau oriunde în altă parte (...) Dacă Ghiţă era localizat în Serbia, era demult în custodia poliţiei. Nu o funcţiona mandatul european de arestare, dar mandatul internaţional dat prin Interpol funcţionează. Nu o funcţiona mandatul european de arestare, dar mandatul internaţional dat prin Interpol funcţionează. Iar între România şi Serbia funcţionează un tratat de extrădare din 1961”, spunea atunci Andronic.

Dan Andronic le-ar fi declarat poliţiştilor că între 2 şi 4 martie s-a aflat în Serbia şi că s-a întâlnit cu nişte prieteni.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite