Al doilea cutremur în Vrancea

Al doilea cutremur în Vrancea

Un cutremur a avut loc miercuri în zona Vrancea FOTO Adevărul

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora locală 00.52 (22,52 UTC), în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, conform datelor publicate de Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP). Un nou cutremur, de 2,7 grade, a avut loc miercuri tot în zona Vrancea, la ora 13.19, potrivit INFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE:  Un cutremur cu magnitudinea de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 13.19, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 116 kilometri, informează Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna (38 de kilometri), Focşani (48 de kilometri), Râmnicu Sărat (48 de kilometri), Târgu Secuiesc (51 de kilometri) şi Mărăşeşti (57 de kilometri), potrivit sursei citate.


Seismul de marţi-noapte, ora 00.52, s-a produs la adâncimea de 125 de kilometri. Localităţile cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (39 km), Râmnicu Sărat (49 km), Târgu Secuiesc (54 km), Focşani (55 km) şi Buzău (56 km), informează Agerpres.

În acest an, în România au fost înregistrate 15 seisme, cu magnitudini între 2,5 şi 4,4 grade pe scara Richter.

Citeşte şi:

Cutremur de 3,2 grade în zona seismică Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter a avut loc marţi seară, la ora 21.18, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 117 de kilometri şi a avut epicentrul în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).
 
 
Un cutremur de 2,5 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 23.02, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 75 de kilometri.
 
 
Un cutremur de 4,4 grade pe scara Richter s-a produs duminică seară, la ora 20.25, în judeţul Buzău, din zona seismică Vrancea, la o adâncime de 137 de kilometri, informează Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), potrivit Mediafax.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările