Curse anulate şi trafic îngreunat din cauza ceţii pe drumurile naţionale din 15 judeţe. Vezi unde se înregistrează probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia este îngreunată pe mai multe drumuri naţionale din 15 judeţe, precum şi pe autostrăzile Bucureşti - Piteşti şi Bucureşti - Constanţa, din cauza ceţii, a anunţat, miercuri dimineaţă, Centrul Infotrafic.

UPDATE 12:21 La această oră circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe cele trei autostrăzi şi în judeţe precum: Ilfov, Argeş, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Olt, Vâlcea, Vrancea, Neamţ, Braşov, Harghita, Mureş, Brăila, Tulcea şi Constanţa.

Pe câteva artere rutiere importante se circulă în condiţii de iarnă, pe suprafaţa carosabilă existând un strat subţire de zăpadă (sub 1 centimetru):

DN7A Vidra – Obârşia Lotrului( judeţul Vâlcea);

DN13E Zagon – Barcani( judeţul Covasna);

DN7A Groapa Seacă – Jiet( judeţul Hunedoara);

DN1R, în localitatea Beliş( judeţul Cluj).


Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să folosească luminile de ceaţă şi pe cele de întâlnire.

Totodată, din cauza ceţii, mai multe curse aeriene au fost anulate. La Aeroportul din Sibiu au fost anulate patru curse.

La Iaşi, aeroportul este blocat din cauza ceţii, iar două curse au fost anulate.

În Brăila, ceaţa este un pericol pentru conducătorii auto!

Şi la Călăraşi, ceaţa densă dă bătăi de cap şoferilor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite