Cursă nebună în Germania: un BMW înmatriculat în România a fost urmărit 70 de kilometri de poliţişti. În maşină, doar copii de 12-14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia germana Polizei FOTO Getty Images
Politia germana Polizei FOTO Getty Images

Un BMW înmatriculat în România a fost implicat, duminică, într-o cursă nebună pe o autostradă din Germania. Urmărită de poliţişti pentru mai bine de 70 de kilometri, viteza vehicului nu a coborât niciodată sub 200 km/oră.

Presa germană relatează că urmărirea a avut loc între Koln şi Esssen, după ce poliţiştii germani au primit o sesizare conform căreia un depozit de aparatură electronică fusese spart.

A fost nevoie de 70 de kilometri pentru ca poliţiştii germani să reuşească blocarea maşinii. Şocul cursei nebune a fost întrecut doar surpriza pe care autorităţile au avut-o atunci când suspecţii au început să coboare din maşină: 5 copii cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani.

Ulterior, poliţişti au găsit bunurile furate din depozitul de aparatură electronică şi au deschis un dosar penal. Aceştia nu au reuşit, însă, să afle care din cei cinci copii se afla la volan în timpul urmăririi.

Toţi proveneau din familii de români stabiliţi în Germania. Maşina aparţine unui român care nu este rudă cu niciunul din copiii aflaţi în maşină, iar poliţia suspectează că acesta s-a aflat până la un punct în autoturism, dar a reuşit să dispară pe traseu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite