Cumpănaşu, acuzaţii grave: Sunt mulţi oameni în poliţie şi parchet care au interesul să muşamalizeze. Ceva e dubios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax
Alexandru Cumpănaşu FOTO Mediafax

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, şi-a exprimat îndoiala cu privire la unele acţiuni ale poliţiştilor şi anchetatorilor care au cercetat acest cazul de crimă de la Caracal, spunând că există persoane care ar avea interesul să muşamalizeze.

„Cea mai mare ciudăţenie a acestui caz: în loc să descoperim cât mai repede ce se întâmplă în casa aceea, în loc să facă tot posibilul să găsească aceste urme şi cadavre s-au preocupat să constate dacă omul este sănătos sau nu.

Din momentul în care aveau acele indicii, ar fi trebuit să meargă până la capăt şi să-l ţină acolo indiferent ce s-ar fi întâmplat. O expertiză psihiatrică se poate face şi la faţa locului, nu trebuie să fie adus la Bucureşti. Această ciudăţenie mă face extrem de suspicios cu privire la DIICOT Craiova sau chiar o parte din DIICOT Bucureşti care a decis să-l ducă la Bucureşti pentru expertizare.

Sunt prea multe indicii care mă fac să cred că ceva este dubios. Nu cred că procurorul-şef DIICOT, procurorul general, sunt cei care acţionează şi muşamalizează acest caz, nu. Dar cred că sub ei sunt foarte mulţi oameni şi în poliţie şi în parchet care au tot interesul, fiind parte a acestei reţele, să muşamalizeze” - a spus Cumpănaşu pentru Ştirile ProTv.

DIICOT a abnunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei de 15 ani, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT precizează că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

Te-ar putea interesa şi:

Cumpănaşu nu crede că Alexandra a fost arsă: „Să facem o expertiză internaţională“

Băsescu, atac la Cumpănaşu:  Se urcă pur si simplu cu picioarele pe cadavrul Alexandrei, ca să-şi facă publicitate. Dacă-l durea, acţiona în tăcere

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite