Cum s-a apărat criminala de la metrou în instanţă: „Mi-a venit, aşa, o răime şi nu mai suportam pe nimeni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magdalena Şerban, femeia care a împins în faţa metroului o tânără de 25 de ani care a murit pe loc, le-a spus procurorilor că a făcut un astfel de gest pe motiv că „nu mai suporta pe nimeni”.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, obţinut de Libertatea, femeia de 37 de ani a încercat să îşi explice faptele. „Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni...era să mă-pingă ea pe mine apoi...se uita că nu aveam eu stare...am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana”, a spus criminala de la metrou, conform sursei citate. 

În ceea ce priveşte prima victimă, care a reuşit să se salveze, Magalena Şerban spune că a ales-o pentru că „era mai aproape”. 

„Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam iniţiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a mai spus femeia de 37 de ani în faţa anchetatorilor. 

Magdalena Şerban a fost supusă unei expertize psihiatrice care a durat o lună şi jumătate, ea fiind în acest moment după gratii. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite