Cum pun ţara la cale iubita şi cumnata lui Orlando Teodorovici. Adevăratele eminenţe roz-cenuşii ale PSD VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Înregistrarea unei discuţii dintre Diana Costache, cumanta lui Teodorovici, şi Loredana Amalia Constantin, fosta noră a lui Văcăroiu, şi apărută recent în anturajul ministrului Teodorovici arată un peisaj unde amantele oficialilor sunt numite pe posturi grele, unde gestionează milioane de euro şi cum se duc lupte grele între haremurile miniştrilor PSD. Din conversaţia reiese şi că Teodorovici este „nervos” că nu candidează el la prezidenţiale.

Înregistrarea relevă felul în care o serie de amante ajung să fie numite în posturi cheie fără să aibă pregătirea necesară. Concursurile pentru funcţii cheie în ministere reprezintă nişte formalităţi, iar milioane de euro sunt lăsate pe mâna unor fete care trec prin paturile ministeriale. „Când are interes îşi ridică fusta” este una dintre frazele şocante făcute de o amantă despre altă amantă. Şi mai şocant este că fetele nu sunt răsplătite cu nişte bani. Ele sunt puse în funcţii strategice. În fruntea unor obiective de interes naţional.

Protagonistele înregistrării sunt Diana Costache, cumnata ministrului Orlando Teodorovici şi Loredana Amalia Constantin, amanta acestuia, potrivit site-ului lumeapolitica.ro.

Potrivit sursei citate, Diana Costache, cumnata lui Teodorovici a fost adusă de acesta în sistemul bugetar în martie 2014. Iniţial a fost consilier la Direcţia de Management Financiar. În câteva luni a fost promovată Şef Serviciu POSCCE - Coordonare Program, Evaluare si Selectie Proiecte. În septembrie 2018 ea este transferata de Teodorovici de la Ministerul Fondurilor Europene la Ministerul Finantelor Publice. Primeşte fără concurs functia de Director General Adjunct la Direcţia Generală Pregătire ECOFIN şi Asistenţă Comunitară. Salariul 12.000 lei.

În ceea ce o priveşte pe Loredana Amalia Constantin, lumeapolitica.ro scrie că a atras atenţia presei în momentul în care s-a judecat cu fotbalistul Bogdan Lobonţ pentru custodia copilului. Se întâmpla în anul 2006. De atunci, fata nu a mai intrat în atenţia presei până la momentul la care paparazzi CanCan nu au surprins-o în anturajul lui Orlando Teodorovici în 2015. Cu un an înainte de a fi fotografiată cu Orlando, Loredana păşise pentru prima dată în lumea funcţionarilor publici. Ea a primit funcţia de consilier gradul 1A la departamentul de Achizitii Publice al Ministerului Fondurilor Europene. Ulterior este transferata la Directia Generala Programare, SMIS, Coordonare Sistem si Cooperare Europeana Internationala (unde director general este secretarul de stat Mihaela Toader). În aprilie 2019, în cele 45 de zile de interimat ale lui Teodorovici la MFE, Loredana este numită Director General Adjunct la Directia Economica, din cadrul ministerului, post ocupat fara concurs. Salariul lunar 12.000 lei.

Loredana Constantin spune că nu-l mai suportă pe Orlando. Ea îi mărturiseşte Dianei Costache faptul că sunt certaţi. În acelaşi timp, oarecum discret, ea încearcă să afle de la cumnata ministrului dacă Andreea Severa se va deplasa împreună cu acesta într-o delegaţie la Tulcea.

Cele două femei analizează scandalul legat de fostul director al Transelectrica. Danuţ Caraşol a fost eliberat din funcţie după ce s-a dovedit faptul că nu avea diplomă de studii superioare. Ele susţin faptul că în mod clar acesta a fost „lucrat” de Constantin Saragea.

Saragea este un subiect aprins al discuţiei. Iubita lui Teodorovici este de părere că acesta nu e în stare să coordoneze nici măcar 30 de oameni. Ea încearcă să obţină informaţii de la Diana Costache.

„I-se pare că e buricul pământului. A sperat până în ultimul moment că candidează el în locul lui Dăncilă. Nu i-a ieşit, moare de nervi. ” spune Loredana Constantin despre iubitul ei Eugen Orlando Teodorovici. Cumnata acestuia, Diana Costache aprobă afirmaţiile într-un dialog sincer despre numărul doi din PSD. Femeila prevăd faptul că baronii PSD urmează să-i facă felul lui Orlando

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite