Cu cine era Radu Mazăre când a fost prins în Madagascar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când a fost prins, fostul edil de Constanţa Radu Mazăre era cu iubita sa oficială, creatoarea de modă Roxana Valentina Mihalache (32 de ani), din Constanta. Femeia deţine Casa de Paluggio.

Este chiar firma care în trecut a furnizat şi exoticele costume  pe care le-a purtat Radu Mazăre la mai toate ediţiile Carnavalului din Mamaia. 

După reţinerea fostlui edil, Roxana Valentina Mihalache a fost audiată, pentru puţin timp, de poliţiştii din Madagascar.

Reamintim că fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost reţinut de autorităţile din Madagascar. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor, iar în urmă cu doar câteva zile acesta a fost condamnat la 9 ani şi 10 luni ani de închisoare în dosarul „Polaris”. Acum se află în custodia autorităţilor din Madagascar.

Poliţia Română a sesizat Curtea de Apel Bucureşti, cu privire la arestarea lui Mazăre, în Madagascar. Zilele acestea Curtea de Apel Bucureşti analizează dacă sunt întrunite condiţiile extrădării, iar, după aceea, va informa Ministerul Justiţiei, care o să trimită către Madagascar cererea de extrădare. „Ulterior, autorităţile de acolo se vor pronunţa cu privire la acestă cerere”, au explicat anchetatorii.

Radu Mazăre se află, de la finele anului 2017, în Madagascar, iar pe numele său fusese emis un mandat de arestare internaţional. Acum autorităţile române trebuie să înceapă procedurile de extrădare a lui.

Mazăre a fost condamnat la 9 închisoare la începutul acestui an, pentru abuz în serviciu. Mai are o condamnare pronunţată zilele trecute de 9 ani şi 10 luni de detenţie, pentru mită, care însă nu este definitvă.

Radu Mazăre a cerut azil politic în Madagascar, acolo unde are un resort. Fostul primar al Constanţei nu avea interdicţie de călătorie şi l-a anunţat senin pe poliţistul care îl supraveghea că nu se mai întoarce în România pentru că nu are parte de un proces corect.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite