CTP, despre Pintea: Nu are nimic, dom'le. A ieşit din arest liniştită, cu gentuţa, în trening

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorina Pintea a fost eliberată din arest FOTO Inquam / Octav Ganea
Sorina Pintea a fost eliberată din arest FOTO Inquam / Octav Ganea

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, reacţiile apărute în spaţiul public la imaginile cu Sorina Pintea scoasă din Arestul Poliţiei Capitalei cu cătuşe la mâini.

„Ce rău fac cătuşele astea? Cătuşele, pe lângă un instrument de tortură, cum sunt prezentate acum, nu fac niciun rău. Blochează mâinile respectivului. Doamna Pintea să găsea în stare de arest preventiv din hotărârea unui judecător. Trebuie să te deosebeşti într-un fel. Nu poate să-ţi pună uniformă de puşcăriaş, dar cu ceva trebuie să marchezi acest lucru. Ele sunt un semn al unei hotărâri al unei instanţe. 

Unde funcţionează prezumţia de nevinovăţie? La mine funcţionează? Funcţionează doar pentru judecător, nici măcar pentru procuror. Dimpotrivă, procurorul adună date pentru a proba vinovăţia. 

Ce contează acum e campania electorală, atât. De ce credeţi că a sărit acum domnul Marcel Vela? Credeţi că dacă unul dintre telespectatori ajunge în situaţia asta se va schimba legea de către ministrul de Interne? 

Au fost destui care au spus «Săraca Pintea, o omoară, o duc ca pe vită la tăiere!» Nu are nimic, dom'le. A ieşit din arest liniştită, cu gentuţa, în trening. Medicii au trimis-o înapoi. Doamna se duce liniştită în control judiciar. De ce se duce la spital? Că medicii au trimis-o de două ori înapoi. Acum, probabil, o vor primi. 

Sorina Pintea la Curtea de Apel. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Dânsa a avut grijă să ne facă cunoscută boala ei. Acum a prins foarte bine acea declaraţie a doamnei Pintea. Oamenii au văzut tratamentul diferit la care a fost supus un ştab şi sunt unii care se revoltă. Alţii consideră firesc...dacă a fost ministru, normal că trebuie să fie trataă altfel decât orice alt cetăţean“, a comentat CTP. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite